AK Media

Over ons

Geschiedenis
AK Media is gestart in Amersfoort, oktober 1990 door André van Keulen, de werkzaamheden bestonden toen uitsluitend uit de productie van radio Jingles, Commercials en de verkoop van buy-out music libraries. In een later stadium ontwikkelde AK Media zich meer en meer als multimedia bedrijf door het ontwikkelen van websites en audio visuele producties. Uiteindelijk eind jaren negentig is er gestart met CD/DVD producties zoals bedrukken/dupliceren van CD/DVD en bijbehorende verpakkingen.

Heden
AK Media is inmiddels al zo'n 5 jaar gevestigd in Woerden, vanuit het "Groene Hart" van Nederland worden alle opdrachten gerealiseerd. U kunt uw hele productie bij AK Media onderbrengen van idee tot eindproduct. Uw CD/DVD bedrukken, dupliceren en de juiste verpakking maar ook het digitale drukwerk wordt in eigen huis gedaan en tevens hebben we machines om de discs te verpakken in de gewenste verpakking.
Sinds september 2007 heeft AK Media de Tapematic 2 print CD/DVD digitale printer, deze unieke machine waarvan er zo'n 40 wereldwijd in gebruik zijn kan rechtstreeks vanuit een PDF-, EPS-, JPG- en TIFF bestanden bedrukken. De 2 print werkt met UV inkt en is uitermate geschikt voor voor zowel kleine als grote aantallen.

Naast de CD/DVD productie kan AK Media tevens digitaal drukwerk zoals visitekaartje, brieppapier, brochures en flyers verzorgen. In de webshop kunt u tevens diverse producten bestellen zoals CD-R, DVD-/+R, printable discs en een groot aantal verpakkingen.

Voor meer informatie over ons bedrijf en/of onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak.